Alpujarran kylä

Ilmoittaudu retkelle Alpujarraan!

13.11.2021 17.04

Matkaamme Espanjan Sierra Nevadan korkeimmille vuoristokylille Pampaneiraan, Treveleziin ja Capileiraan. Tutustumme alueen historiaan ja elämään.

Vierailemme mm. kinkkukuivaamossa (secador del jamon) tutustuen erilaisiin kinkkuihin ja niiden valmistukseen maistiaisten kera. Mahdollisuus ostaa vuoristokylien tyypillisiä tuotteita (kinkkuja, mattoja ym.)

Ruokailu paikallisessa vuoristoravintolassa sisältäen lounaan (alku-pää-ja jälkiruoka). Pääruokana kala tai liha (mainitse ilmoittautuessa).

Hinta 50 €/osallistuja.

Ilmoittautumiset ja maksut 26.11.2021 mennessä Seurakuntakodilla, Torrentuvalla tai Matti Tontti sähköposti matti.tontti@gmail.com, puh. 050-564201 tai 691107182. Ilmoita myös puh.numerosi sekä pysäkki mistä tulet.

Bussi lähtee Seurakuntakodilta klo 8.30 ja pysähtyy Benalmadenassa tuuliviiriliikenneympyrän pysäkillä klo 8.45 ja Torretuvalla klo 9.00.

Tervetuloa mukaan!