Uutislistaukseen

SEURAKUNNAN SYYSKAUDEN TOIMINTA ALKAA SYYSKUUSSA

Syyskuu kolkuttaa jo ovella. Samalla se tarkoittaa, että seurakunnan syyskauden toiminta käynnistyy asteittain.

Uusi ulkosuomalaispappi Rolf Steffansson aloittaa työnsä 1.9. Myös keittiön puolelle saadaan uusi vahvistus, kun Aila Alanko aloittaa emännän tehtävissä 6.9.

Tänä syksynä seurakunta tarjoaa eri oppilaitosten opiskelijoiden kautta uusia mahdollisuuksia niin harrastamiseen kuin kohtaamiseen ja terapiaan. Taidekasvatuksen osalta Maarit Niskanen tulee pitämään erilaisia taidekursseja syksyn aikana. Jos haluat kokeilla ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, siihenkin on mahdollisuus, sillä terapiaopiskelija Marjo Hodju tarjoaa 1–5 kerran maksuttomia terapiatapaamisia syyskuusta alkaen.

Seurakuntaan on tulossa myös sosionomiopiskelijoita, joiden kautta on mahdollista saada henkilökohtaista tukea tai osallistua erilaisiin ryhmiin.

Sosiaalikuraatorit Tia Raunio ja Nina Tölli, samoin kuin toimistossa Marja Karjalainen ja pappina Jarmo Karjalainen jatkavat tuttuun tapaan. Lokakuussa kanttoriksi palaa Rebekka Kinnunen, siihen asti kanttorin tehtäviä hoitaa Jari Syväkangas ja Tapani Puranen.

Kaikille entisille ja uusille työntekijöille, harjoittelijoille ja vapaaehtoisille oikein lämpimästi tervetuloa!

Tiedotamme kaikista toiminnoista (kuten rippikoulusta) ja aikatauluista niiden varmistuttua verkkosivuillamme sekä somessa https://www.facebook.com/aurinkorannikonseurakunta .

Torrentuvan remontin valmistelut ovat edenneet kesän aikana, mm. rakennuslupien yms. hankkimisilla. Myös remontin etenemisestä tiedotetaan lisää myöhemmin.

    

6.9. lähtien Seurakuntakodilla

Ma, ke ja pe       klo 10–14        Kahvila, kirjasto ja toimisto avoinna

Maanantaisin    klo 9.30–11     Perhekerho (11.9. alkaen)

Keskiviikkoisin   klo 14               Raamattu- ja rukouspiiri

Perjantaisin       klo 9.30–11     Perhekerho (8.9 alkaen)

Perjantaisin       klo 18               Lauluseurat (kokoontuu jo elokuussa)

Sunnuntaisin     klo 18               Messu Seurakuntakodilla

Tervetuloa mukaan toimintaan!

23.8.2023 16.16