Lähivuorten vaeltajat

ti 27.2. klo 9.00
Kuva Pizarran kaupungista ylhäältä vuorelta

Lähivuorten vaeltajien vaellus Pizarrassa 27 helmikuuta

Lähdemme junalla Fuengirolan pääasemalta klo 9.00. Junan vaihto on Victoria Kentissä, jossa siirrymmelaiturin toiselle puolelle. Edestakaiset liput Pizarraan ostetaan jo asemalta. Saavumme Pizarraan noin klo 10.20. Nousemme mäkeä ylös huoltoaseman vierestä. T-risteyksessä käännymme oikealle ja heti vasemmalle kohti ulkoilualuetta.

Mikäli tapaamme isokulkuekehrääjän toukkia luikertelemassa jonossa maassa, tai puussa valkoisen kauniin harsopallon sisällä, niihin ei saa koskea. Ne ovat hyvin myrkyllisiä ja koirille jopa tappavia.

Jatkamme nousua patsaalle jossa ruokailemme. Patsaalta poistumme meille uutta reittiä ensin tietä pitkin ja sitten vasemmalle polulle. Alempana päädymme tien reunassa kulkevalle puiselle polulle joka on miellyttävä kävellä.

Edellytämme että vaeltajat vakuuttautuvat siten että emme tarvitse erillistä vakuutusta vaellustamme varten. Vaikka pyrimme siihen ettei mitään ikävää sattuisi, emme voi poissulkea vahingon mahdollisuutta.

Vaellus on omatoiminen ja omakustanteinen. Säävaraus. Sauvoista on hyötyä. 

Ei erillistä ilmoittautumista. Tiedustelut Kalervo Kela puh. +358 40 762 6214 ja Juhani Ilveskorpi puh. +34 622 038 385 (vastaan kun en aja).

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä