Kamalat äidit - vertaistukiryhmä murrosikäisten äideille

ti 1.11. klo 17.00 – 19.00

Tule mukaan Kamalat äidit® -vertaisryhmään! Kamalat äidit® on murrosikäisten lasten äideille tarkoitettua toimintaa. Vertaisryhmissä käsitellään vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja, arjen tilanteita, rajojen asettamista sekä niitä aiheita, jotka kulloinkin äitejä askarruttavat. Vertaisryhmissä äideillä on mahdollisuus kuulla toisia äitejä ja kertoa omista kokemuksistaan, saada tukea ja käytännön ideoita arkeen.

Aurinkorannikon Kamalat äidit -vertaisryhmän ensimmäinen tapaaminen on suomalaisen seurakunnan seurakuntakodilla (Avenida de las Salinas 3) tiistaina 27.9.2022 klo 17.00–19.00.

Ryhmä kokoontuu joka tiistai yhteensä seitsemän kertaa.
Muut kokoontumiskerrat ovat 4.10., 18.10., 25.10., 1.11., 8.11. ja 15.11.
Ryhmään mahtuu mukaan max 10 äitiä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen ryhmään:

Sanna Ormiskangas puh. +358449222411 (whatsapp) tai

Anna Henninen puh. +358453590956 (whatsapp)

Ihana, kamala äiti
Murrosiän kynnyksellä tunteet myllertävät sekä nuorella että vanhemmalla. Välillä elämä murrosikäisen kanssa muistuttaa vuoristoradassa olemista. Joskus äiti on omasta mielestään kamala, joskus taas murkun mielestä aivan kamala. Muiden samassa elämäntilanteessa olevien vanhempien tapaaminen ja asioiden ja kokemusten jakaminen on hyväksi havaittu keino saada voimia ja jaksamista arkeen.

Lue lisää toiminnasta: www.kamalataidit.fi

• Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö