Perheiden puuhapäivä

Perheiden puuhapäivä

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin. Tapahtuma on maksuton.

Aurinkorannikon seurakunnan sosionomiharjoittelijat järjestävät perheiden puuhapäivän la 9.11.klo 12-15 seurakuntakodilla, os. Avd. Las Salinas 3.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin. Tapahtuma on maksuton. Tapahtumassa perheet yhdessä kiertävät erilaisia puuhapisteitä ja keräävät leimoja/tarroja omaan puuhapassiinsa, jonka saa sisään tullessa.

Puuhapisteet (muutokset ovat mahdollisia):

- perheen oma aarrekartta

- bottle flip

- musapaja

- Sofia opiston taidepaja

- Suomelan katulätkää

- lelunurkkaus

- perhe-atomi

- kasvomaalausta

Tapahtumassa myös mahdollisuus Hierojaopiston hierontaan.

Paikalla järjestetään myös vaihtotori. Eli voitte tuoda tapahtuman vaihtotori pöytään omia leluja ja lasten vaatteita mitä ette enää tarvitse. Pöydästä jokainen voi ottaa mukaan mitä haluaa. Voit myös vain tuoda tai vain ottaa.

Lapset herkuttelevat tapahtumassa ilmaiseksi, aikuiset voivat ostaa herkkuja kahviosta pikkurahalla.

Tapahtuman yhtenä suurena tarkoituksena on lisätä yhteisöllisyyttä ja kerätä suomalaisten lapsiperheiden palautetta siitä, mitä he haluaisivat aurinkorannikolla järjestettävän ja toivomme myös löytävämme vapaaehtoisia tekijöitä lapsiperheiden pariin.

Tervetuloa mukaan koko perheen voimin!