Messu Seurakuntakoti

Pappi Juha Sarkkinen, kanttori Jari Syväkangas.

Etsikkoaikoja

Tämä sunnuntai on lähellä juutalaisen perimätiedon mukaista Jerusalemin temppelin hävityspäivää (av-kuun 9. päivä). Tähän tapahtumaan viittaa päivän perinteinen evankeliumi.

Jumalan oman kansan historia osoittaa, että elämässä on aikoja, jolloin ihminen ja ihmisyhteisöt erityisesti joutuvat ratkaisujen ja valintojen eteen. Omiin kykyihin, ihmisviisauteen ja omaan erikoisasemaan luottaminen estävät usein näissä tilanteissa kuulemasta Jumalan ääntä ja noudattamasta hänen kutsuaan. Etsikkoaikaan pätee sana: ”Jos te tänä päivänä kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne” (Hepr. 3: 15).

1. lukukappale: Jer. 18:1-10
2. lukukappale: Ilm. 3:1-6
Evankeliumi: Luuk. 19:41-48

Liturgia Jarmo Karjalainen, saarna Ulla Lumijärvi, kanttori Heikki Poutanen.

Raamattuopetusta

Tule mukaan interaktiiviseen Raamatun tutkimiseen

Raamattupiiri

Raamattu on täynnä aarteita. Raamatussa Jumala puhuu meille. Raamatun kautta opimme tuntemaan Jumalan. Tervetuloa tutkimaan ja oppimaan yhdessä Raamattua!