AA-palaveri seurakuntakodilla torstaisin klo 19.00

AA-palaveri on miesten ja naisten toveriseura, jossa jaetaan kokemuksia, voimaa ja toivoa.

Jos juominen aiheuttaa ongelmia, olet tullut oikeaan paikkaan

AA on miesten ja naisten toveriseura, jossa he jakavat keskenään kokemuksensa, voimansa ja toivonsa voidakseen ratkaista yhteisen ongelmansa sekä auttaakseen toisia tervehtymään alkoholismista. Ainoa jäseneksi pääsyn vaatimus on halu lopettaa juominen.

AA:ssa ei ole mitään velvoitteita eikä jäsenmaksuja, toimimme omavaraisina omien vapaaehtoisten avustusten pohjalla. AA ei ole liittoutunut minkään aatteellisen, uskonnollisen tai poliittisen suuntauksen, järjestön tai laitoksen kanssa. Se ei myöskään halua ottaa kantaa mihinkään kiistakysymykseen, eikä asettua enempää puolustamaan kuin vastustamaan mitään.

Ainoa päämäärämme on pysyä raittiina ja auttaa toisia alkoholisteja saavuttamaan raittius.

AA

AA-tapaaminen

AA on vertaisryhmä, jossa ihmiset jakavat voimansa ja toivonsa voidekseen ratkaista yhteisen ongelmansa ja auttaakseen toisia tervehtymään alkoholimista.

AA-tapaaminen