Ilmoittaudu rippikouluun

Ilmoittaudu tällä lomakkeella ja tule ensimmäiseen tapaamiseen ke  28.10.2020 klo 18, seurakuntakodille (Avenida de las Salinas 3, Los Boliches, Fuengirola). Tapaamisesta ei lähetetä erillistä muistutusta, joten kirjoita ajankohta ylös.

Rippikoulu 2020 - 2021. Ilmoittautuminen päättyy 23.10.2020.

• Rippikoululaisen tiedot
  • Huoltajan tiedot

Rippikoululaisen tiedot

Täytä tähän rippikouluun osallistuvan nuoren tiedot.

Liitä minut WhatsApp ryhmään
Rippikoulua varten perustetaan WhatsApp-ryhmä, johon halutaan liittää jokainen rippikoululainen. Jos aikatauluissa tapahtuu muutoksia, rippikoululaisella on kysymyksiä tai meillä jotain tiedotettavaa, käytämme tätä ryhmää rippikoulun sisäiseen viestintään.
Valitse vaihtoehto
Tavanomaisesti kotiseurakunta on paikka, jossa viimeksi on ollut kirjoilla Suomessa ollessaan.

Huoltajan tiedot

Lupa joukkoviestin lähettämiseen
Mikäli rippikouluun liittyen meillä on tiedotettavaa, joka halutaan lähettää kaikille huoltajille, käytämme ryhmäviestiä. Usein ryhmäviesteissä näkyy muiden vastaanottajien puhelinnumerot tai sähköpostiosoitteet. Hyväksymällä tämän sallit sen, että voimme lähettää tällaisen viestin.