Tervetuloa rippikouluun

AURINKORANNIKON RIPPIKOULU 2020 - 2021

Rippikouluun ilmoittautuminen on alkanut. Ilmoittauduthan 23.10.2020 mennessä ja tulet vanhempien kanssa ensimmäiseen tapaamiseen Seurakuntakodille, ke 28.10.2020 klo 18.

Rippikoulun aikataulu on julkaistu. Rippikouluun sisältyy kaksi tapaamista, jossa vanhemmat ovat mukana. Rippikoulun muut tapaamiset ovat lauantaisin, ja kestoltaan 6 tuntia sisältäen seurakunnan tarjoaman ruoan. COVID-19 tilanteesta riippuen rippikoulun toteutus ja aikataulut voivat vielä muuttua ja viimeisin ajantasalla oleva tieto päivitetään näille nettisivuille. Ensimmäisellä tapaamisella keskustelemme vanhempien ja nuorten kanssa aikatauluista ja rippikoulun toteuttamisesta.

Suppailua
Raamattu

AIKUISRIPPIKOULU

Aikuisrippikoulu suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä seurakunnan työntekijöiden kanssa. Siitä voi olla suoraan yhteydessä työntekijöihin puhelimitse.