Päiväkerho on kasvun paikka

Seurakunnan kerhossa lapsi saa kasvaa parhaaksi omaksi itsekseen toisten lasten ja välittävien, läsnäolevien aikuisten läheisyydessä. Vanhempien rinnalla tuetaan lasten yksilöllistä kasvua ja ihaillaan kasvun ihmeitä.

Tärkeää on lapsen oma osallisuus sekä yksilöllisisyyden kunnioittaminen ja huomioiminen. Kokemus itsensä kuulluksi ja nähdyksi tulemisesta, monipuolisesta omalle ikäkaudelle sopivasta vapaasta ja ohjatusta toiminnasta.

Lapsuuden riemu, leikki ja yhdessä tekeminen ja toiminnallinen oppiminen, ihmettely sekä tutkiminen ja hengellisyys ovat mukana jokaisessa kerhopäivässä. Leikimme ja teemme kaikkea mukavaa yhdessä! Liikumme, laulamme, ulkoilemme, teemme taidetta ja kädentöitä, kynätehtäviä, syömme eväitä ja opimme tärkeitä asioita kaveritaidoista yhdessä kerhokavereiden kanssa sekä asioita elämästä yleensä. Kerhossa on myös mahdollista osallistua esiopetukseen.

Kerhotoiminta on pedagogisesti suunniteltua, sen toteutuksesta vastaa varhaiskasvatuksen koulutettu työntekijä.

• päiväkerho kokoontuu maanantaista torstaihin Pacosintuvalla Edif. el Condor avda Los Pacos 1
  • päiväkerhoon voi osallistua 3-6 -vuotias
  • kokoontuvat ryhmät : kokopäiväryhmä kello 9.00-15.00  (250€/kk, sisarale -50€) osapäiväryhmä kello 9-12 tai 12-15 (125€/kk)

Päiväkerhojen ajat

PÄIVÄKERHO ma-to 3-6-vuotiaille

Aamupäiväryhmä on klo 9-12 ja

Iltapäiväryhmä on klo 12-15.

Puolipäivähinta per kerho on 125€ kk.

Kokopäiväkerho ma-to

Jos lapsesi tarvitsee kokopväpaikan on sekin nyt mahdollista.

Kerho on silloin klo 9-15.

Lapsella tulee olla mukana kahdet eväät.

Kokopäivähinta 250€ kk.

Kuukausimaksu

Maksetaan etukäteen seurakunnan tilille kuukauden viimeinen arkipäivä. HUOMIO ottakaa kuitti mukaan maksustanne, kun tuotte lastanne kerhoon.

HUOMIO: Pankissa laittakaa CONSEPTO-kohtaan lapsenne nimi.

Eli maksukaavakkeen viestikohtaan lapsen nimi.

Elokuun maksu on puolen kuukauden maksu.

Varausmaksu kerhopaikasta on 50€. Muista laittaa varausmaksulomakkeeseen lapsen nimi!

Aurinkorannikon seurakunnan lapsityön tilinumero on:

La Caixa ES05 2100 2678 9102 1001 4277

Ilmoittautumiset osoitteeseen: marja-mankinen@live.com

laittakaa ilmoittautumisen yhteyteen nämä viisi kohtaa

1. lapsen nimi,

2. syntymäaika,

3. huoltajan puhelinnumero ja

4. meiliosoite.

5. haluatteko aamupäivä (ap) vai iltapäiväryhmään (ip) vai kokopäiväpaikan (kp).

Perhekerho pe klo 9.30-11.30. Tervetuloa perhekahvilaan! Lauluhetki klo 11.00.

Lisätietoja marja-mankinen@live.com

Lasten lelupalloja.

Lisätietoa päiväkerhoista

Aurinkorannikon evankelisluterilainen päiväkerho kokoontuu Pacosintuvalla. Päiväkerho on kirkon kerho, jossa lapsi oppii Taivaan Isästä ja Jeesuksen elämästä. Kerhotoimnnalla haluamme olla tukemassa perheiden kristillistä kasvatusta, sekä olla mahdollistamassa perheiden yhteyksiä toisiin perheisiin.  Päiväkerhossa lapset saavat ikäistään seuraa, uusia kavereita ja mukavaa tekemistä päivän ajaksi. Kerho myös pitää yllä lasten suomen kielen taitoa.

Päiväkerho on suunnattu vähintään kuukauden Espanjassa asuvien vanhempien 3 – 6 –vuotiaille lapsille. Aikaraja on asetettu sen vuoksi, että lapsi ehtii tottua päiväkerhon arkeen ja rutiineihin.

Päiväkerhoa on rikastututtamassa paljon suomalaisa harjoittelijoita, jotka tuovat mukanaan erilaista toimintaa päiviin omien vahvuuksiensa mukaan. Päiväkerhon ohjelmistoon kuuluu mm. urheilua, leikkejä, lauluja, askartelua, luovaa toimintaa, satuja, runoja ja rukouksia.