Auli Kärkölä

Musiikki

2.10.2017 alkaen

Esittely

Tässä Kärkölän perheen ajatuksia tulevasta työkaudesta: "Aurinkorannikolle olemme tulossa hyvällä, odottavalla mielellä! Perheeseemme (matkaan lähtevään) kuuluu Eliel 11, Aapeli 14 ja Iines 17 sekä mieheni Timo. Matkaan lähdemme "porrastetusti" niin, että Aapeli ja Timo ajavat Euroopan halki omalla autolla ja poikamme Severi 22 lähtee matkaan apukuljettajaksi. Automatka alkaa 28.9. Eliel ja minä lennämme 3.10. Espanjaan ja Iineskin viimein 11.11. Iineksen kurssimuotoinen lukio määrittää hieman aikataulua. Perheemme jo aikuiset lapset Ellen 20, Severi 22, Ilari 24 ja Iiro 26 jatkavat opiskeluitaan ja töitään täällä Suomessa, mutta tulevat onneksi välillä piipahtamaan Fuengirolaan.

Aapeli ja Eliel menevät vasta avattuun Fuengirolan kotikouluun, Iines lukiolainen Aurinkorannikon suomalaiseen kouluun. Hieman tietysti uudet kuviot jännittävätkin. Ennen muuta lasten koulu ja arjen sujuminen siellä. Lapset ovat onneksi sopeutuvaisia. Espanjan - talvelta odotamme lämpimiä kohtaamisia, aurinkoa ja uusia kokemuksia. Olemme koko perhe liikunnallisia. Lajeihin kuuluu rullakiekko, jalkapallo, maastojuoksu ja uutena lajina frisbeegolf. Talvilajeihimme kuuluu myös hiihto ja lumilautailu. Toiveissa siis on päästä tulevana talvena myös lumilla käymään. Ehkäpä meitä kutsuu Sierra Nevada!

Talvikanttorina toivon uusia ihmisiä mukaan suomalaisen seurakunnan toimintaan. Uudet ja entiset kuorolaiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan. Kukaties lapsikuorokin saattaa käynnistyä ensi talvena. Pikkuväen kanssa voisimme pitää kerhossa laulutuokioita ja vaikkapa kirkkomuskaria. Itsenäisyyspäivän aikaan voitaisiin järjestää Suomi 100- vuotta teeman alla kaiken kansan lauluilta, jossa mukana olisi myös koululaiset. Tällaisia ideoita ja haaveita minulla on päällimmäisenä omaan työhöni liittyen.

Mieheni Timo työskentelee osa-aikaisesti Suomeen käyden kerran kuussa viikon kotimaassa."

Mari Leppänen
osa-aikainen turistipappi ( 40%)

Diakonia ja auttaminen

1.12.2017-2.4.2018