Pyhiinvaelluksesta kiinnostuneiden ilta

Pyhiinvaelluksesta kiinnostuneiden ilta Seurakuntakoti

Pyhiinvaelluksesta kiinnostuneiden illassa jaamme kokemuksia pyhiinvaelluksesta ja kerromme lähialueiden vaellusmahdollisuuksista.

Pyhiinvaelluksesta kiinnostuneiden ilta ensimmäistä kertaa Uudella Seurakuntakodilla.

Esittelemme Seurakuntakotia, kerromme tulevan syksyn pyörävaelluksista sekä muut ajankohtaiset asiat.

Iltahartaus.

Annikki Jäntti
Pyhiinvaellusryhmän yhdyshenkilö

Pyhiinvaellusilta

Ilta pyhiinvaelluksesta kiinnostuneille. Miika ja Henna Kinnunen kertovat vaelluskokemuksistaan Aurinkorannikolla.

Pyhiinvellusilta

Illassa mukana Juan Guerrero, Malagan Pyhiinvaellusystävien puheenjohtaja ja hän esittelee Camino Mozarabe - Malagasta alkavan pyhiinvaellusreitin nykytilannetta Santiago de Compostelaan. Esityksen tulkkaa Sirkka Blom. Ennen esitystä klo 17.00-17.30 tarvitsijoille pyhiinvaelluspassien kirjoitus, oma maan passi mukaan!