Tervetuloa rippikouluun!

NUORTEN RIPPIKOULU 2017 - 2018

Ilmoittautuminen päättyy 29.10.2017.

Rippikoulu alkaa syksyllä ja jatkuu kevääseen saakka. Rippikoulu on kestoltaan puoli vuotta ja oppimäärältään 80 tuntia. Aurinkorannikolla asuva nuori voi osallistua seurakunnan järjestämään rippikouluun ilmoittautumalla ajoissa mukaan.

Vuoden 2018 rippikouluun pääsee  vuonna 2003 tai sitä ennen syntynyt Suomen ev.lut. kirkon jäsen.  Poikkeuksellisesti myös vuonna 2004 syntynyt voi käydä rippikoulun, mikäli on tuolloin 8. luokalla peruskoulussa.

15 vuotta täyttäneet kirkkoon kuulumattomat nuoret voivat osallistua rippikouluun, mutta eivät konfirmaatioon (muuten kuin liittymällä kirkkoon).

Katso myös usein kysytyt kysymykset. Ilmoittaudu vasemmalta valikosta klikkaamalla Ilmoittautuminen-linkkiä.

Raamattu

AIKUISRIPPIKOULU

Aikuisrippikoulu suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä seurakunnan työntekijöiden kanssa. Siitä voi olla suoraan yhteydessä työntekijöihin puhelimitse.

Risto Leppänen
osa-aikainen turistipappi( 60%)