Musiikkityö

Seurakunnan talvikanttori vastaa seurakunnan musiikkityön kokonaisuudesta.

Jumalanpalvelukset, konsertit ja lauluillat ovat seurakunnan toimintaa, johon myös vapaaehtoiset ovat tervetulleita mukaan palvelemaan. Aurinkorannikolla on useita vapaaehtoisia, jotka avustavat erilaisissa musiikkityön tehtävissä niin jumalanpalveluksissa kuin muissakin pienryhmissä. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan seurakunnan musiikkityöhön, ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin.

Kiinteässä yhteistyössä seurakunnan kanssa on toiminut Aurinkorannikon kuoro 35-vuoden ajan. Kuoro on itsenäinen yhdistys, mutta avustaa aktiivisesti jumalanpalveluksissa ja erinäisissä seurakunnan tilaisuuksissa.

Perinteisesti talvikanttori on johtanut kuoroa heidän toiveestaan. Aurinkorannikon seurakunnassa vierailee myös muita kuoroja, jotka ovat sopineet esiintymisestä ja ohjelmistosta talvikanttorin kanssa.

Talvikanttori Sannamaria Sallin esiintyminen joulukonsertissa 2015.

Auli Kärkölä
osa-aikainen turistikanttori( 60%)