Uuteen maahan sopeutuminen

Seurakunnan kohtaamispaikoissa sinulla on mahdollisuus tutustua niin turisteihin, talviasukkaisiin kuin myös vakituisesti Espanjassa asuviin suomalaisiin.

Kohtauspaikkojen kahvituokioissa voit saada hyviä vinkkejä muilta asukkailta, kuinka toimia uudessa maassa ja miten ratkaista asioita. Seurakunnan kohtaamispaikat ovat jo itsessään helppo tapa verkostoitua suomalaisyhteisöön sekä saada tukea ja apua uudessa paikassa elämiseen.

ATK-apu ja netti

Seurakunnan kohtaamispaikoissa on tiettyinä ajankohtina harjoittelijoita auttamassa tietokoneen käytössä. Jos sinulla on oma tabletti, älypuhelin tai kannettava tietokone, seurakunta tarjoaa käytännön apua niiden käyttöön ja ongelmatilanteissa.

Useimmissa kohtaamispaikoissa on myös käytössä langaton internet. Jos sinulle ei ole kotona nettiä, sinulla on mahdollisuus käyttää langatonta nettiä kohtaamispaikoissa omalla tabletillasi tai kannettavalla tietokoneellasi.